"Marchelino" le samedi soir (article telegramme septembre 2017)
Le camion de pizzas à emporter, Le Marchelino, a deux nouveaux jeunes propriétaires, depuis le 8 septembre. Originaires de Riec, Nathalie Le Bourvellec et Sébastien Nicolas ont décidé de se lancer dans la pizza à emporter, après avoir été formés en tant que pizzaïolos professionnels à Bordeaux. « On a décidé de garder le même nom pour le camion. On propose des pizzas, salades, sandwiches kebab, tagliatelles et deux plats traditionnels, le calamar à l'armoricaine et le jambon et lard rôtis maison », souligne Nathalie Le Bourvellec, qui a déjà une expérience dans la restauration puisqu'elle a travaillé au Marco Polo.
Le Marchelino est à Baye le samedi soir face à l'école.
Ar Marchelino, ar c’hamion pidzaioù war ar prim a zo perc’hennet abaoe an 8 a viz Gwengolo 2017 gant daou zen yaouank. A orin eus Rieg o deus divizet Nathalie Le Bourvellec ha Sébastien Nicolas labourat war ar werzh war ar prim goude bezañ bet stummet evel pizzaïoli a-vicher e Bordeaux. « Divizet hon eus derc’hel ar memes anv evit ar c’hamion. Kinnig a reomp pidzaioù, saladennoù, sandouichoù kebab, tagliatelle ha daou veuz hengounel, ar stivellegenn mod Arvorig ha morc’hed-hoc’h - kig-sall rostet an ti », a lavar Nathalie Le Bourvellec. Skiant-prenet a zo ganti war ar pretierezh, labouret he deus er Marco Polo. Ar Marchelino a vez e Bei d’ar Sadorn (a-dal d’ar skol)